Wie zijn wij

Woningstofferingonline.nl is een onderdeel van Cachet stoffering, vloeren met karakter.

 

Cachet stoffering is een jong en dynamisch stoffeerbedrijf, gericht op de woning en project stoffering. Wij hebben ons  gespecialiseerd in het verwerken van harde en zachte vloerbedekking, denkend aan tapijt, Laminaat, pvc, vinyl, egaliseer klussen, schoonloop matten, lamelparket, plinten en profielen. Tevens zijn wij specialist in het inmeten, leveren en monteren van zonwering.

De site www.cachet-stoffering.nl  dient om u een impressie te geven van de kwaliteit die wij leveren. Hier staan diverse foto’s op van opgeleverde klussen. Tevens hebben wij een facebook pagina waar regelmatig nieuwe foto’s opgeplaatst worden.

fb

 

Woningstofferingonline.nl is onze online showroom. Stalen kunnen gratis verstuurd worden per post. Tevens kunt u een vrijblijvende afspraak op locatie maken, waarin wij u verschillende stalen kunnen laten zien.

Wij werken met een aantal vaste huis merken, heeft u een speciale vloer op het oog en staat deze er niet tussen, dan kunnen wij die hoogstwaarschijnlijk zonder problemen leveren.

 

 

Altijd garantie

Door middel van het keurmerk kwaliteitsvakman garanderen wij u dat u altijd minstens 1 jaar garantie heeft op opgeleverd werk. Op onze producten zit altijd de standaard fabriek garantie.

afbeelding keurmerk kwaliteitsvakman

 

Mocht u nog vragen hebben neem dan Contact met ons op.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Mathijs Bartels

Comments are closed.